work station

di saat tak tahu nak update tentang pape walhal begitu banyak benda yang nak dikongsikan dengan korang, maka muncullah idea nie . saje nak tunjuk work station ika kat ofis nie . everyone has their own work station tak kira la keje, study or pape . right ?

and, here we go work station ika . .




sebenarnya meja ika nie dah banyak kali berubah bentuk . hahaha . bila dah boring dengan susun atur camtu, mula la gatal tangan nak alih benda tu letak tempat lain la . macam-macam la ika akan ubah . dulu meja ika nie meriah dengan segala bagai benda yang ika rasa cam takde guna pon . heeee .

so, sekarang tengok la keadaan dia dah tak berapa meriah cam dulu . hehehe . lagi neat . ika nie bukan boleh barang bersepah atas meja . Ya Allah, rasa tension tu memang tak boleh nak gtau kalau barang atas meja bersepah . pastu mula la kelam kabut cari dokumen pape . sebab tu, ika sebelum balik keje akan pastikan meja ika akan dikemas . ika takkan tinggal meja ika dalam keadaan "huru hara" . hahaha .

so, work station korang pulak camne ? ^^


20 comments:

  1. Replies
    1. kalau boleh ika pon nak big desk . puas hati . semua barang boleh letak . hahaha

      Delete
  2. betul tu memang pening kalau meja tak berkemas, kalau nak cari dokumen ke apa-2 pun susah..:)

    ReplyDelete
  3. cunnya work station dia, cikji punya plain je,hikhokhikhok

    ReplyDelete
  4. kemas jer . tgk dah tau meja pompuan ... heee

    ReplyDelete
  5. Kemasnye, hm, camne ek nk bg cantik lg work station....

    ReplyDelete
  6. kemasnyaa,,kemasnyaaa,, agak2 nanti meja cikgu boleh jadi kemas cam ni ke x,,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahhaa . Insyaallah . cikgu mesti lagi kemas mejanya :D

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com