The Wedding

entry nie baru sempat nak update . sebenarnya dalam dilema nak update ke tak . hahaha . tapi sebab tengok terlampau ramai yang update, so ika biarkan lah dulu entry ika nie . sekarang baru ika rasa nak update . hohohoh .

entry tentang perkahwinan Ashraf Muslim dan Wan Sakinah . sebenarnya ika pon dijemput oleh keluarga pengantin untuk ke majlis tu . hahaha . ika ada post kad jemputan nie kat instagram ika :)


so, hari tu kitorang pon pegi la ke majlis tu . ika pegi dengan kakak satu rumah nie . kitorang sampai tu kira ngam-ngam pengantin sampai . heeee . so, sempatlah tengok pengantin even punyalah ramai orang . biasalah kan kalau kat majlis kahwin even bukan artis pon . 

nasib baik la ika nie jenis yang kurang bab-bab nak amik gambar dengan pengantin . ika pon tak tahu kenapa . bila ika pegi mana-mana majlis kahwin sekalipon, ika macam tak suka sangat amik gambar dengan pengantin . hahaha . kejamnya . kalau amik pon setakat seketul dua la . mungkin sebab tu jugak ika jarang pegi kenduri kahwin . lagi kejam . hahahaha


kitorang dok kejap je dalam dewan tu memandangkan ramai orang . lagipon dah siap-siap makan tu, amik gambar la beberapa ketul . alang-alang dah ada kat sana . lepas tu kitorang terus balik . tak tunggu sampai habis majlis pon . hehehe

tengok la kitorang yang happy dapat makan . hahahaha !



dan baju yang ika pakai tu adalah dress dari Iryyn Fashion . tudung tu kat pasar malam Sunway City . kahkahkah ! kasut pulak beli kat Giant Sunway City time sale . hahahaha . saje nak bagitau . ika tak beli time tak sale . tak cukup bajet . kita beli dan pakai apa yang dah ada saje . mix and match gitewww .


dan dapatlah benda alah kat atas nie . kenangan :) ok la . malas dah nak bebel kat sini . babai ^^


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com