Lawatan Orang Asli ke Raub, Pahang | Day 1

nak update entry tentang Lawatan Orang Asli Sungai Siput ke Raub, Pahang . so, ika salah seorang urusetia yang terlibat untuk ke sana memandangkan peserta yang terlibat adalah ramai . lebih kurang 150 orang :)

kitorang bertolak pagi dari Ipoh . ika first time pegi Raub . so, eksaited la jugak . hahaha . maklum lah tak penah sampai . ika kan suka merayap . so, apa lagi kan . keje nak berjalan je . hehehe


see ! PinkPo pon ikut . hahaha !

di Raub, Pahang tu, kitorang bermalam di Kompleks Rakan Muda Raub, Dong, Pahang . kitorang bermalam kat sana 4 hari . heeee . lama kan ? hahaha

tengok la Kompleks Rakan Muda nun jauh di atas bukit . sangat cantik pemandangan kat atas sana :)


awan yang menggebu :)



menunggu bas-bas yang membawa orang asli . kitorang sampai pon dah petang . diorang sampai je, terus kitorang bahagikan bilik-bilik untuk diorang . then, sebelah malam pulak ada taklimat untuk diorang sepanjang berada di Raub, Pahang . 

walaupun penat seharian perjalanan, still eksaited . first time ika pegi Raub, ika rasa macam jauh sangat Ipoh-Raub . blerghhh . tak larat rasanya dok dalam van . kena melalui jalan yang kiri-kanan nya hutan . pening ika rasa . 

bersambung . . .


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com