happy birthday !

a simple entry special untuk Tuan Haji Che Rose dan jugak Encik Anuwar . happy birthday for both of you ! ^^ . nie entry yang sudah beberapa minggu dok terperap dalam draft . tak sempat hoii nak update . wuwuwuwu

so, baru-baru nie kitorang buat la makan kecik-kecik kat ofis tu sempena birthday Tuan Haji Che Rose . ala-ala kadar je . heeee . biasalah dok ofis nie, semua birthday orang kita nak sambut . hehehe . best woooo :D





berbekalkan kfc dan kek . kitorang sambut birthday hari tu . kenyang habaq hang ! heeee


and here we go kek yang super duper sedap . siap tapau bawak balik rumah . sambung makan kat rumah . hahahaha ! . seriously sedappppp . sbb kat dalam tu siap ada cam jelly camtu la . kot . ehhh . dan kat bawah nie la Tuan Haji Che Rose :)




dan happy birthday jugak untuk Encik Anuwar yang menyambut hari lahirnya kelmarin . semoga Encik Anuwar cepat sembuh .:)


happy birthday for both of you . semoga dipanjangkan umur . dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik . Insyaallah .


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com