Travelog IKAPUKPUK & AYUEJEAN

hari nie nak share dengan korang blog baru kitorang . kitorang ? kitorang tu ialah ika dengan blogger AyueJean . ramai yang kenal kak Ayue nie . heeee . blog nie dah lama buat . tapi disebabkan masing-masing sibuk, so tak terpublish la . kena curi-curi masa la untuk promote sikit blog baru nie .

blog nie kitorang buat sebab both of us ada hobi yang sama ! MAKAN dan TRAVEL ! hahaha . kitorang suka jalan-jalan . melancong ke sana . melencong ke sini . ehhh . dan tak lupa jugak, kitorang nie sebenarnya kuat makan . walaupun tengokla badan kak Ayue camtu, korang jangan ingat kitorang nie bukan kaki makan . ngeeee . *kak ayue pulak yang kena . hahaha

maka, terhasillah Travelog IKAPUKPUK & AYUEJEAN nie . Insyaallah kitorang akan cuba untuk kongsikan dengan korang antara tempat menarik yang best untuk korang pegi jalan-jalan . kitorang jugak akan share tempat-tempat makan yang mabeles . dan jugak Insyaallah kitorang akan review hotel/homestay yang best untuk menginap :)

so, here we go . . .



a big thanks buat blogger Aimi sebab comelkan blog kitorang . heeee . dengan tema kaler pepel . simple dan comey . takde la kak ika nie serabut nak tengok . thanks you so much dik ! :)

so, do support our new blog . heeee :)


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com