Selamat Bersara Puan Shahariah

awal bulan 10, kitorang adakan jamuan makan sempena persaraan staf JAKOA Ipoh iaitu Puan Shahariah ataupon kitorang panggil Kak Sha . heeee . buat makan kecik-kecik sajo kat ofis tu :)



sesi suap menyuap . hahahaha . yang pakai tudung kuning tu la Kak Sha . Kak Sha nie kitorang punya PA Pengarah . Pengarah kitorang pon dah bertukar . PA Pengarah pon pencen . erm :'(

dan kat bawah nie gambar ika dengan Kak Haida . tengok tempat kak haida tu . bersepah kan ? hahahahhaah . nasib baik kak haida tutup muka .


makan ! makan ! dan makan ! :D

capati hoiiii


kek special untuk Kak Sha . made by Puan Seri . Puan Seri nie ada blog main masak-masak tapi ika tak tahu link dia . ehh . nanti ika tau, ika update balik ye . Puan Seri masak besttttt :D

kek by Puan Seri :)

kak Imah berkenan kt jam baru ika -_-

ika dan Kak Sha :)

Selamat bersara Kak Sha . semoga Kak Sha sihat dan happy di samping keluarga tersayang . semoga Kak Sha tak boring dok rumah . hehehe . kalau boring, datang la ofis jenguk kitorang . hahahaa ! semoga Kak Sha selalu ingat kitorang . ika mintak maaf andai ada salah silap ika sepanjang ika keje dengan Kak Sha walaupun kejap je kan ? :)

**ika masih ada 30 tahun lebih lagi untuk bersara . perghhhh !


4 comments:

  1. ohoiii.... ape ni tunjuk tempat i yg bersepah dgn baucar tu... cleaner i tak dtg kemas lagi la...ikut hati nk buang smua tu dlm tong sampah bg clear...hahahaha

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com