Road to Kuala Terengganu :)

nak update pasal kursus lagi . kali nie Kursus Pengurusan Kewangan yang bertempat di Felda Residence Kuala Terengganu . so, kursus nie start pada 18 - 21 Oktober 2013 . lama kan ? 4 hari ika ada kat sana . 

so, kitorang gerak dari Ipoh dalam pukul 8 pagi lebih memandangkan perjalanan yang sangatlah jauh . kena masuk Kelantan dulu . then, baru jumpa Terengganu . perghhh ! ika kalau balik Kelantan pon dah 7-8 jam kalau naik bas . 

dalam perjalanan tu, sempatlah kitorang singgah makan tengahari kat Bukit Bunga, Jeli . hahaha . mesti ramai yang dah tahu kat Bukit Bunga ada ape kan . tempat untuk korang shopping ! hahahaha


sambil makan sambil cuci mata . berjaya la jugak rembat seketul dua anak patung . ngeeee . kitorang sampai di Felda Residence Kuala Terengganu dalam pukul 4.30 petang camtu la . tu pon sebab ada something yang come up tiba-tiba . so, tak dapat nak elak :'(




malam tu dok dalam bilik je disebabkan kelas start esok . badan pon dah letih sangat . seharian dalam kete . dari pagi sampai ke petang . need some good rest .

apa yang ika boleh kongsi dengan korang tentang Felda Residence Kuala Terengganu nie ialah hotel nie berdekatan dengan sungai . so, kalau korang dapat bilik yang sebelah sungai tu syok la sbb boleh tgk view sungai yang cantik dari dalam bilik :)




tapi seriously sejuk wooo . kitorang tido dalam bilik pon tak pasang aircond . tapi still tido siap balut-balut badan dengan selimut . hahaha . tu pon still rasa sejuk -_-

mari kita berkursus ! hahaha


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com