Program Transformasi Minda | Day 8 Part 4

entry bersambung . . .

lepas dah sakan dok main air kat sungai tu, sebelah malam kitorang dihiburkan pulak dengan tarian sewang oleh penduduk kampung orang asli Pos Yum . heeee . tarian sewang nie memang femes dalam kalangan orang asli . ika penah tengok bila terlibat dengan program diorang :)


see . ramai kan yang datang untuk tengok persembahan sewang tu . ika pon amik seat depan untuk tengok . hahaha ! kemain lagi nak tengok .


peserta juga dijemput untuk menari bersama diorang . hehehe . ika tak naik pon sebab ika memang failed bab-bab menari nie . hahaha ! buat orang gelak je nanti . heee





memang terhibur la dengan persembahan diorang malam tu . ada jugak antara perserta yang belum pernah tengok tarian sewang nie . so, malam tu best la . sebab everyone nak take part untuk menari sewang . bila lagi kan nak menari sewang nie . takkan korang nak buat kat rumah kot . hahahaha .

bersambung . . .


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com