Program Transformasi Minda | Day 8 Part 1

entry bersambung . . .

hari ke 8 . aktiviti kitorang untuk pagi hari ke 8 ialah membuat bancian . so, kitorang diagihkan ke beberapa buah kampung yang berdekatan untuk membuat bancian penduduk perkampungan orang asli . kumpulan ika akan membuat baancian di Pos Yum tu sendiri . hahaha ! jalan kaki sahaja . takyaj p jauh-jauh . ngeee

sebelum membuat bancian, kitorang diberikan taklimat mengenai bancian yang perlu dibuat . cam ika, ika dah biasa buat bancian nie sebab bila ada program untuk penduduk kampung, biasanya kitorang akan buat bancian .
then, selepas dengar taklimat, masing-masing mengikut kumpulan bergerak ke kampung yang telah diberitahu . ada yang dapat kampung jauh sikit . ada yang dapat kampung dekat cam kumpulan ika . hiksssAlhamdulillah . bancian pada hari tu berjalan dengan lancar . terima kasih buat semua penduduk kampung yang telah memberikan kerjasama yang bagus untuk kami semua . hehehe . biasalah orang baru . kenalah belajar slow-slow . kalau ada salah silap kami, maafkanlah ye :')

bersambung . . .


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com