Program Transformasi Minda | Day 6 Part 3

entry bersambung . . .

so, inilah masanya untuk kitorang berjalan kaki untuk sampai ke perkampungan orang asli pos yum . perjalanan harus diteruskan walau apa pun yang berlaku . ececece .





dan kumpulan ika adalah kumpulan pertama yang dilepaskan untuk berjalan . kiranya diorang lepaskan by group la . berjalan dalam kumpulan . 

and walaupun ika ada asthma dan kemungkinan untuk kena asthma time jalan kaki tu amat tinggi, ika still nak berjalan jugak pegi ke kampung tu . sebab ape ? sebab bila lagi ika nak rasa semua tu kan ? sebab ika takmau biarkan kawan-kawan satu kumpulan dengan ika susah payah jalan kaki untuk sampai ke kampung tu sedangkan ika syok je naik kete dengan pegawai lain . ika takmau camtu . ika nak ada dengan diorang semua :)








sepanjang perjalanan utk sampai ke Pos Yum, kumpulan ika terpaksa berhenti 4 kali . berhenti disebabkan ika . yeahhh ! sebab ika nak kena bernafas dengan setenang-tenangnya . ececece . berhenti la sebab ika dah kena asthma . nak kena pakai pam dulu . tapi itu semua tak mematahkan semangat ku . hahahaha ! nak jugak tu berjalan .

pape pon ika ucapkan terima kasih yang tak terhingga dekat group member ika yang tak henti-henti dok bagi semangat sepanjang kitorang berjalan tu . "pukpuk boleh !" . hahahaha . korang semua yang terbaik :)

bersambung . . .

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com