Program Transformasi Minda | Day 4 Part 3

entry bersambung . . .

pada sebelah malam, kitorang ada latihan dalam kumpulan . seperti malam-malam sebelum nie . so, takde la kitorang just dengar taklimat je kan ?



then, lepas dah penat main baling-baling selipar petang tadi, kitorang sambung pulak main susun majalah pada sebelah malam . kitorang diberikan satu majalah setiap kumpulan . tapi majalah tu telahpon dikoyakkan dan diteraburkan muka surat nya tu . so, task kitorang sekarang ialah menyusun balik setiap muka surat dalam majalah tu . haaaaa !









kat sini kitorang diuji untuk tahu macam mana cara untuk kitorang susun majalah yang dah diteraburkan tu dengan cepat . so, kat sini akan nampak la kebolehan kita berfikir dan kerjasama dalam kumpulan . jenuh tau nak susun benda tu . dah la majalah tu sampai beratus-ratus muka surat . hahaha !

lepas dah penat susun majalah, kitorang main belon pulak . syokkk ! hehehe . bukan main belon saja-saja ye . setiap kumpulan diberikan 4 belon . dan 4 belon tu kitorang kena 'pass'kan kepada setiap ahli kumpulan kitorang dengan hanya sekali pergerakan saja dan make sure belon tu tak jatuh . seriously best :)




hari keempat yang penuh dengan kenangan :)

bersambung . . .


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com