Program Transformasi Minda | Day 3 Part 3

entry bersambung . . . 

hari ketiga . aktiviti pada malam hari . cam biasa . ada latihan dalam kumpulan . so, untuk hari ketiga nie, kitorang diperkenalkan dengan fasilitator baru yang akan bersama-sama dengan kitorang sampailah habis kursus nanti .


 

then, kitorang diberikan sekeping kertas . kertas tu setiap orang kena pegang . so, bila diorang cakap lepaskan, depends la kat korang nak lepaskan ataupon tak, ataupon sorang saje yang akan dapat pegang kertas tu at last . camtu la . just nak uji kitorang sama ada kitorang ada semangat kerjasama atau sanggup berkorban semua tu .











game kedua untuk malam tu ialah kitorang kena pegang tangan masing-masing dalam setiap kumpulan tu, then tanpa mengeluarkan suara, kita kena bawak ahli kumpulan kita tu ke satu tempat yang kita nak pegi which is dalam dewan tu la .

so, ofkos la masing-masing ada tempat yang menjadi pilihan sendiri . tapi masalahnya sekarang, tanpa mengeluarkan suara . camne kita nak bagitahu kat kawan-kawan yang lain yang kita nak pegi kat tempat tu ? heee . kat sini just nak uji kita boleh 'fight' ke tak untuk dapatkan apa yang kita nak . camtu la kot . hahaha !






semua orang enjoy pada malam tu . main game yang tengok cam simple tapi sebenarnya susah . heeee . 

bersambung . . .

3 comments:

  1. aktiviti utk mendidik ... nampak muda2 jer yg terlibat ...

    ReplyDelete
  2. i kalau ada byk gadis mmg minda betul ...hahaha

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com