Program Transformasi Minda | Day 2 Part 5

entry bersambung . . .

so, kalau entry part 4 ika cerita tentang kitorang bertungkus lumus siapkan tugasan yang diberikan . part 5 pulak ika nak share dengan korang bahagian malam . yang mana kitorang kena buat presentation bagi setiap kumpulan .

dan kat bawah nie kiranya cam waktu-waktu kecemasan la nie untuk siapkan segala benda yang nak di'presentation'kan dan touch up la sikit apa yang patut .

 








group ika :)

ika yg sibuk dok mengaler . ehh

kat bawah nie pulak gambar kitorang tengah buat presentation tentang nama kumpulan, logo, bendera, moto, etika dan banyak lagi lah . tu semua kena bagitahu . part yang nak bentang nie, ika paling tak suka . hahahaha !





ketua kumpulan ika :)



presentation daripada group ika ^^







so, sebanyak 8 kumpulan yang buat presentation pada malam tu . ika tak ingat sangat nama kumpulan . banyak sangat haihh . hahhaa . yang ika ingat, Mergas, 9 Freedom, Baretta 9, Satu Hati, Warisan Y, Keris Asli dan lain-lain . heee . itu saja untuk kali nie . 

bersambung . . .



1 comment:

  1. Aktiviti yang dapat membangkitkan keyakinan diri...Nice aktiviti

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com