Program Transformasi Minda | Day 2 Part 1

entry bersambung . . .

hari kedua berkursus . bermulalah perjalanan kami yang mana kami perlu menjalani sesi taklimat dan juga latihan dalam kumpulan . so, untuk task pertama, kitorang diberikan satu kertas A4 . dengan menggunakan kertas A4 tu, kitorang kena buat satu bulatan yang besar yang boleh memuatkan kitorang dalam bulatan tu . camtu la kot . tak tau nak explain camne . hahaha !




semua dok concentrate buat benda tu . hahaha . ika dah penah buat benda tu kat petrosains tapi dah lupa camne . nasib baik ada yang tahu cara buat benda tu . so, ikut je lah step dia . siap ! :)


then, lepas dah habis main game td tu, kitorang dibahagikan kepada 8 kumpulan . kiranya, inilah kumpulan masing-masing yang akan kekal sepanjang kursus ini berlangsung nnt . 









ok . setel untuk hari kedua part 1 :)

bersambung  . . .





1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com