Pembantu Pembangunan Masyarakat dan JAKOA

lately ika dapat banyak mesej dan emel yang bertanyakan tentang jawatan pembantu pembangunan masyarakat . dan bila tengok keywords kat nuffnang pon kebanyakannya pasal jawatan nie . yes . ika memang bekerja sebagai pembantu pembangunan masyarakat . ika banyak berkongsi mengenai keje ika nie kat blog . mungkin sebab tu banyak keywords jawatan tu melekat kat blog ika nie .


memang ika banyak terima emel dan mesej kt page blog ika nie . tapi seriously ika mintak maaf banyak-banyak sebab ika tak dapat nak reply semua tu . bukan tak nak reply tapi tak sempat . ika bukan selalu tengok blog, check emel, bukak page blog tu semua . kadang-kadang kawan ika yang tolong check .



ika mintak maaf sangat-sangat . bukan taknak tolong . bukan taknak reply . cuma kadang-kadang sibuk . tak sempat nak tengok :'(


2 comments:

  1. kadang kala kita tak dapat nak tunaikan permintaan orang atas kekangan masa dan masalah kan..harap mereka ini akan faham situasi ika.. be strong :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com