Pasar Payang, Kuala Terengganu

alang-alang dah ada kat Terengganu, so apa lagi kan . apa salahnya kita jalan-jalan kat Pasar Payang . lagi pulak jarak antara Pasar Payang dengan Felda Residence Kuala Terengganu, tempat kami menginap tu takde la jauh sangat :)

dan ika pon belum pernah sampai ke Pasar Payang sebelum nie . kiranya tu first time la . heeee . so, meh la kita tengok apa yang ada kat Pasar Payang .

anak patung :)

periuk :)

keychain :)

barangan antik :)


makanan :)

batik :)

seriously banyak benda yang ada kat Pasar Payang nie . and seriously korang akan penat jalan dalam nie . hahaha . itupun kalau korang pusing satu Pasar Payang tu . hahahaha !

apa yang ika beli ? ika beli cenderahati untuk ofismate je . itulah benda wajib kot kalau pegi mana-mana tempat . mesti beli at least keychain ataupun FM untuk diorang :)

lepas balik dari Pasar Payang nie, kitorang ke destinasi seterusnya . ke manakah ? tunggu la next entry . hahaha ^^


8 comments:

  1. lebey kurang macam dekat padang besar je
    ciksu tak pernah sampai lagi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan lebih kurang mcm kat pasar siti khadijah jugak . heeeee

      Delete
  2. Akak pergi bulan Februari haritu. tapi tak beli pape pun sebab kakak akak kebetulan baru je balik dari terengganu seminggu sebelum akak pegi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo . best kan kat sini . banyak barang . hehehe

      Delete
  3. xpernah g pasar payang walaupon lama dok terengganu..:)

    ReplyDelete
  4. wah banyaknya barang...patung tue comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah . geram nak rembat patung tu . hahaha

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com