Pasar Payang, Kuala Terengganu

alang-alang dah ada kat Terengganu, so apa lagi kan . apa salahnya kita jalan-jalan kat Pasar Payang . lagi pulak jarak antara Pasar Payang dengan Felda Residence Kuala Terengganu, tempat kami menginap tu takde la jauh sangat :)

dan ika pon belum pernah sampai ke Pasar Payang sebelum nie . kiranya tu first time la . heeee . so, meh la kita tengok apa yang ada kat Pasar Payang .

anak patung :)

periuk :)

keychain :)

barangan antik :)


makanan :)

batik :)

seriously banyak benda yang ada kat Pasar Payang nie . and seriously korang akan penat jalan dalam nie . hahaha . itupun kalau korang pusing satu Pasar Payang tu . hahahaha !

apa yang ika beli ? ika beli cenderahati untuk ofismate je . itulah benda wajib kot kalau pegi mana-mana tempat . mesti beli at least keychain ataupun FM untuk diorang :)

lepas balik dari Pasar Payang nie, kitorang ke destinasi seterusnya . ke manakah ? tunggu la next entry . hahaha ^^


8 comments:

  1. lebey kurang macam dekat padang besar je
    ciksu tak pernah sampai lagi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan lebih kurang mcm kat pasar siti khadijah jugak . heeeee

      Delete
  2. Akak pergi bulan Februari haritu. tapi tak beli pape pun sebab kakak akak kebetulan baru je balik dari terengganu seminggu sebelum akak pegi

    ReplyDelete
  3. xpernah g pasar payang walaupon lama dok terengganu..:)

    ReplyDelete
  4. wah banyaknya barang...patung tue comel

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com