Pantai Batu Buruk :)

next destination sepanjang ada kat Terengganu ialah Pantai Batu Buruk . destinasi terakhir kami . tu je yang mampu pegi . itupun dah penatttt . hahaha !


otw nak pegi pantai tu, sempat lagi ika amik gambar kat atas tu . gigih kauuuu ! hahaha . kebetulan masa tu jalan tengah jammed . so, apa lagi kan . snapppp je lah kau jemah ! :)


apa yang best kat pantai nie ialah ada kuda berhias nie . teruja habaq hang ! kalau nak rasa cam princess tu boleh naik . hahaha . nak jugak naik haritu sebenarnya . tapi sebab tengah menunggu seseorang, so, tak jadi la nak naik .




pantai pon cantik . tenang je . lagipun masa tu orang tak ramai sangat . heeee . kitorang pegi dengan bas . then, time balik tu ika tak balik dengan diorang sebab umi ika datang amik kat pantai . heeee . bukan umi ika sebenarnya . umi kepada kawan ika . anaknya tengah keje . umi dia pulak yang datang jumpa ika . hahaha . punyalah umi nak sangat jumpa ika . even terpaksa curi masa . yelah . masing-masing sibuk . Alhamdulillah sempat jugak jumpa umi :)


pape pon . Terengganu yang penuh dengan kenangan . heeee . thanks umi sebab bawak ika pegi makan . pegi jalan-jalan walaupun kejap je kan sempat jumpa . Insyaallah nanti ika pegi Terengganu lagi :)

seriously macam nak pegi lagi ke Terengganu . hahaha ! banyak lagi tempat nak pegi . yang paling nak pegi, Taman Tamadun Islam ! heeeee . Insyaallah :)


6 comments:

  1. Wah g jaley ganu ya.. Tok dey singgoh sini :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sama la . bila dah ade kursus kat sana, dapat la pegi . heee

      Delete
  3. hoho.. ni negeri saye ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee . lain kali bila ika pegi sana, boleh la kita jumpa :)

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com