Meet the Blogger dan Exam Jabatan

seminggu lepas balik dari berkursus dan berkhemah tu, ika kena amik exam pengesahan jawatan pulak kat Putrajaya . kebetulan pulak sebenarnya tarikh exam tu lepas kitorang balik kursus . tak sampai seminggu pon . 5 hari lepas balik kursus .

then, ika pulak time tu demam kaw-kaw punya lepas balik kursus . seriously memang tak sempat nak study pape pon . just belek buku sahaja . satu pon tak masuk dalam kepala . wuwuwuwu . tapi kena gagahkan jugak kaki pegi ke KKLW, Putrajaya untuk amik exam on 23 September 2013 .

ika pegi awal sehari . sampai kat KL, ika jumpa blogger . she is Kak Yanty :) kitorang jumpe kat IKEA . oh ya . itu adalah pertama kali ika jejak kaki ke IKEA . hahaha !


eksaited kan ika bila naik buai tu ? mula-mula tu bukan main lagi segan la . itu lah . ini lah . bila kak Yanty nak amik gambar pon malu lah . hahaha ! sekali dah duduk atas buai tu, haaaaa . kan dah mula nak peace bagai . hahahahaha !


ika rasa bila ika jumpa kak yanty untuk pertama kali nie buat ika teringat first time ika jumpa kak ayue . kitorang sembang macam dah kenal lama . sembang tu, sembang nie . seriously rasa cam dah lama sangat kenal . 

thanks kak sebab buat ika tak rasa kekok . thanks bawak ika jalan-jalan . thanks dengar luahan hati insan kerdil nie . ewahhh . thanks sbb tumpangkan ika tido . ehhh . thanks sbb hantar ika p amik exam . thanks a lot kak ! love you :)


dan ika pulak p amik exam dengan batuk . malu pon ade dok dalam dewan tu . orang lain takde pon batuk-batuk . awat ika sorang je yang batuk ? hukhuk . ika jawab exam dengan kepala kosong . keluar exam pon pasrah je . kalau kena repeat, repeat je lah . kalau lulus, syukur Alhamdulillah :)


8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com