Meet the Blogger dan Exam Jabatan

seminggu lepas balik dari berkursus dan berkhemah tu, ika kena amik exam pengesahan jawatan pulak kat Putrajaya . kebetulan pulak sebenarnya tarikh exam tu lepas kitorang balik kursus . tak sampai seminggu pon . 5 hari lepas balik kursus .

then, ika pulak time tu demam kaw-kaw punya lepas balik kursus . seriously memang tak sempat nak study pape pon . just belek buku sahaja . satu pon tak masuk dalam kepala . wuwuwuwu . tapi kena gagahkan jugak kaki pegi ke KKLW, Putrajaya untuk amik exam on 23 September 2013 .

ika pegi awal sehari . sampai kat KL, ika jumpa blogger . she is Kak Yanty :) kitorang jumpe kat IKEA . oh ya . itu adalah pertama kali ika jejak kaki ke IKEA . hahaha !


eksaited kan ika bila naik buai tu ? mula-mula tu bukan main lagi segan la . itu lah . ini lah . bila kak Yanty nak amik gambar pon malu lah . hahaha ! sekali dah duduk atas buai tu, haaaaa . kan dah mula nak peace bagai . hahahahaha !


ika rasa bila ika jumpa kak yanty untuk pertama kali nie buat ika teringat first time ika jumpa kak ayue . kitorang sembang macam dah kenal lama . sembang tu, sembang nie . seriously rasa cam dah lama sangat kenal . 

thanks kak sebab buat ika tak rasa kekok . thanks bawak ika jalan-jalan . thanks dengar luahan hati insan kerdil nie . ewahhh . thanks sbb tumpangkan ika tido . ehhh . thanks sbb hantar ika p amik exam . thanks a lot kak ! love you :)


dan ika pulak p amik exam dengan batuk . malu pon ade dok dalam dewan tu . orang lain takde pon batuk-batuk . awat ika sorang je yang batuk ? hukhuk . ika jawab exam dengan kepala kosong . keluar exam pon pasrah je . kalau kena repeat, repeat je lah . kalau lulus, syukur Alhamdulillah :)


8 comments:

  1. wah..best dapat jumpa rakan blogger

    all the best for your result

    ReplyDelete
  2. ty memang peramah hehe sis oshin je tak sempat2 nak jmpa dia ehehe jumpa ika pun blom kan :)

    ReplyDelete
  3. arap lulus exam! nt boleh disahkn jwtan.. =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com