Majlis Sambutan Hari Inovasi KKLW 2013

10 Oktober yang lepas, kitorang terlibat dengan Majlis Sambutan Hari Inovasi KKLW yang diadakan di TH Hotel & Convention Centre, Alor Setar, Kedah . so, pagi-pagi tu kitorang check out dan terus pegi ke TH Hotel memandangkan majlis tu mula awal .

majlis sambutan nie dihadiri oleh semua agensi yang berada di bawah KKLW termasuk lah jabatan tempat ika keje iaitu Jabatan Kemajuan Orang Asli :)


check out dari hotel bersama #PinkPo kesayangan . hahahahaa ! mana je ika pegi mesti ika bawak dia . kalau korang ada dalam friend list ika kat facebook dan instagram, mesti korang akan perasan benda nie . hahahaha !



persembahan koir daripada KEDA :)

yang kat atas tu gambar dari enset cikai ika . nak tengok banyak lagi gambar, boleh la tengok kt SINI :) kredit to KKLW . hehehe






Ketua Pengarah JAKOA Malaysia :)

itu saje lah kot yang ika nak kongsi :)


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com