Kursus Pengurusan Kewangan

kursus lagi . hahaha . ika tak tahu la nie kursus ke berapa yang ika join untuk tahun nie . macam dah banyak . ehhh . dah nama kita ada, pergi je lah kursus tu . kan ? :D

kursus kali nie diadakan di Felda Residence Kuala Terengganu . nie first time ika pegi ke felda residence yang nie . kalau negeri Terengganu, ika dah banyak kali pegi tapi tak penah la sampai ke bandarnya . hahaha

jom tengok dewan kami kursus :)





seriously selesa la dalam dewan tu cuma mak aihhh sejuk sangat kot dalam dewan tu -_- . dalam dewan tu pon korang still boleh tengok pemandangan yang superb cantik ! :)



so, berkampunglah kami di Kuala Terengganu selama 4 hari 3 malam :) 



2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com