Kursus Bunga dan Lukisan Lateks | Day 3

hari terakhir Kursus Bunga dan Lukisan Lateks . oyeahh . tak sabaq nak balik hoi walaupun dekat je Seri Iskandar-Ipoh . nikmat tido kat katil sendiri lagi best . hahahaha !

so. pagi-pagi tu dah siap-siap untuk check out . kejamnya . hahaha . punyalah tak sabar . padahal pagi tu dok dalam selimut lagi -_- 


untuk hari last kursus nie cam biasa la kan . ada majlis penutup kursus bunga dan lukisan lateks . time nie la akan diberikan sijil kepada peserta-peserta kursus :)



Alhamdulillah, ika berjaya menghadirkan diri ke Kursus Bunga dan Lukisan Lateks anjuran Lembaga Getah Malaysia, Negeri Perak . yeayyyy ! kursus nie best untuk orang yang minat seni dan bunga . hahaha ! ika suka lukisan je . part bunga, ika failed . ehhh

dan sebenarnya banyak kelebihan join kursus nie . bukan sekadar join untuk belajar buat bunga dan lukisan saje . melalui kursus nie, kita akan dapat tahu betapa banyaknya benda yang boleh dibuat dan dikomersialkan dengan menggunakan getah . bukan saje untuk buat tayar kete korang tu . ngeee


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com