Kursus Bunga dan Lukisan Lateks | Day 2

kursus lagi . hari kedua sudah . so, untuk hari yang kedua nie kitorang belajar untuk buat gubahan . kalau dari pertama kitorang belajar buat bunga dan jugak lukisan, so, hari nie sesi membuat gubahan bunga pulak :)

meh la tengok apa yang ika gubah . mohon jangan gelak . ehhh




then, hari kedua nie ika sempat buat lukisan lagi . ngeee . part buat lukisan nie ika lagi suka daripada buat bunga . hahaha . buat bunga tak best . susah . lalala . 



lukisan kat atas nie dah rosak sebenarnya disebabkan lateks tak sempat kering, sekali ade plastik terbang masuk dalam lukisan tu T_T . habislah lukisan ika jadi cenggitu . buruk kan ? erm :'(


then, kitorang balik sambung buat bunga kat hotel memandangkan bunga tu nak kena guna untuk buat gubahan untuk hari last . sebenarnya banyak bunga yang kitorang perlu ada . lagi banyak bunga, lagi cantik gubahan bunga . kan ?

ditemani PinkPo :)


dan hasilnya ialah jari berbalut . hahahaha ! orang tak berseni buat keje camtu la hasilnya . bukan pandai nak jaga diri . haihhh . buat keje sikit, dah luka . camne la ika nie . seriously memang failed bab-bab nak decorate bagai nie . tak minat T_T

bersambung . . .

4 comments:

  1. bestnye ade kursus camni.. saye mnat gak gubah2 bunga.. huhu

    ReplyDelete
  2. Wow! Cantik. Ada bakat. Mesti meriah suasana rumah kalau ada cik Noor Atikah dengan bunga bungaannya. :)

    Salam perkenalan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . tak la . tu hasil bila kena paksa . ehhh

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com