KL Zombi | Movie 64

baru saje tengok movie KL Zombi nie minggu lepas . tengok online je . sekarang dah takde masa nak pegi tengok wayang . so, bila ada masa free tu, google je lah segala bagai movie yang dah terlepas tengok . so, tengok la puas-puas . hahahahaa !

KL ZOMBI


SINOPSIS ::

Selamat datang ke Malaysia . Negara yang kaya dengan adat resam ketimuran . Tetapi apakah yang akan berlaku jika rakyat kita tiba-tiba dikelilingi zombi ?

Kalendar lama bertukar baru . Aliff baru mengajak Sofia berkahwin . Ana bakal memulakan hari pertama sebagai cikgu . Kamarul akan bertanding dalam program TV realiti . Dan Nipis seronok di dalam dunianya sendiri . Mereka tidak tahu yang dunia yang mereka kenali bakal berakhir . Aman-damai menjadi kacau-bilau . Tamadun hancur . Rutin harian berubah dan hanya Nipis yang mampu menyelamatkan keadaan .

5 sahabat baik (Nipis, Kamarul, Ana, Sofia dan Aliff) bergembira pada malam sambutan tahun baru di Lembah Klang apabila tidak semena-mena seorang daripada mereka digigit anjing bervirus . Virus zombi tersebut bukan sahaja menjangkiti salah seorang daripada 5 sahabat tadi, malah merebak dari punca yang tak diketahui . Lama-kelamaan, virus tersebut merebak .


movie nie bagi ika biasa je . tapi lain dari yang lain la sebab kat Malaysia kan takde lagi movie yang camni . hehehe . sebelum nie ika dah tengok World War Z . so, kali nie kita tengok zombi versi Malaysia pulak . heeee


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com