D Hotel, Seri Iskandar

kali nie nak review hotel untuk korang . hotel nie ika menginap sepanjang menghadiri Kursus Bunga dan Lukisan Lateks . kalau ika tak salah, nie adalah hotel yang agak baru di Bandar Seri Iskandar, Perak :)

D Hotel







apa yang ika boleh share dengan korang, seriously hotel nie best ! part yang paling ika suka ialah bilik mandi diorang . hahahha . dia punya showe tu kat siling . biasanya kat dinding . kan ? so, kali nie lain sikit . korang kena pandang ke atas . superb ! dah la besttt . bila mandi rasa dah tak nak keluar . hahahaha ! then, bilik dia pon sangatttt selesa habaq hang . suka sangattt . heeee

D Hotel nie dekat dengan Billion Shopping Centre, Mc Donalds dan banyak lagi lah kedai-kedai yang berdekatan . so, kalau korang stay kat situ, jalan kaki je lah pegi Billion tu :)

seriously best dan selesa . kalau korang nak tahu banyak lagi tentang D Hotel nie, boleh la ke laman web diorang .


** hari nie pegi kursus kat Terengganu pulak T_T

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com