D Hotel, Seri Iskandar

kali nie nak review hotel untuk korang . hotel nie ika menginap sepanjang menghadiri Kursus Bunga dan Lukisan Lateks . kalau ika tak salah, nie adalah hotel yang agak baru di Bandar Seri Iskandar, Perak :)

D Hotel







apa yang ika boleh share dengan korang, seriously hotel nie best ! part yang paling ika suka ialah bilik mandi diorang . hahahha . dia punya showe tu kat siling . biasanya kat dinding . kan ? so, kali nie lain sikit . korang kena pandang ke atas . superb ! dah la besttt . bila mandi rasa dah tak nak keluar . hahahaha ! then, bilik dia pon sangatttt selesa habaq hang . suka sangattt . heeee

D Hotel nie dekat dengan Billion Shopping Centre, Mc Donalds dan banyak lagi lah kedai-kedai yang berdekatan . so, kalau korang stay kat situ, jalan kaki je lah pegi Billion tu :)

seriously best dan selesa . kalau korang nak tahu banyak lagi tentang D Hotel nie, boleh la ke laman web diorang .


** hari nie pegi kursus kat Terengganu pulak T_T

4 comments:

  1. kursus kat teganu katne?saye org ganu.. hehe

    ReplyDelete
  2. akak pun tak pernah stay kat hotel ni...deakat dengan rumah akak ni...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com