Trick Art Museum, I-City

minggu lepas, ika ada kat Kuala Lumpur . so, disebabkan takde nak p jalan-jalan kat mana, ika dok je kat rumah mak cik kt Hang Tuah tu . then, kawan ajak keluar . mulanya kitorang tak tahu nak pegi mana . hahaha ! last-last decide pegi ict even dah banyak kali ika pegi ict . bertabah je lah .

sampai je kat ict, terus pegi masuk Trick Art Museum . oh ya ! ini kali kedua ika masuk Trick Art Museum nie . kali pertama ika masuk sini tahun lepas time museum nie baru je nak bukak . masa tu tak ramai orang pon tp time ika pegi kali kedua nie, fuyoooo ramainya orang ! 


saja je pegi masuk trick art nie sebab ika rasa diorang mesti ada tambah gambar 3D yang baru . so, apa lagi, masukkk je lah . nak masuk Trick Art Museum nie kena bayar ye . 10hengget . heeee . macam-macam ada kat dalam tu . dont worry sayang . it worth ! *kot . hahahaha

antara gambar yang ika sempat amik memandangkan ramai orang . so, nak bergambar pon, haruslah ikut turn . ewahhh










lepas dah puas pusing dalam Trick Art Museum, kawan ika ajak masuk rumah hantu . seriously ika tak pernah masuk rumah hantu . House of Horror . baru bukak rasanya . malam tu ada promotion . beli 1 tiket, free lagi 1 tiket . satu tiket kalau tak salah ika harga dia 30hengget . 

mulanya mmg taknak masuk sebab dah dapat agak apa yang jadi bila ika masuk rumah hantu . tapi bertabah je lah . orang tolong bayar, kita masuk je lah . wuwuwuwu


u know what ? ika kat entrance saje pon dah 10 minit . menggigil habaq hang ! hahaha . kuangsam punye hantu dalam rumah hantu tu . hahahaha . part yang buat ika takut bila orang dalam tu baling tangan dgn kaki yang dah patah dengan berdarah-darah tu . memang ika tahu benda tu palsu tapi seriously menakutkan .

last dia punya staf yang teman . hahahaha ! terima kasih daun keladi lah ye . lain kali takmau masuk dah rumah hantu . blerghhhh . mencik . tak suka . otw balik KL pon, dalam kete dok menggigil . nasib baik kawan ika tu pandai pulak dia menyembang sbb taknak bagi ika dok ingat hantu tu . hahahaha ! 


*next mission, wax museum . heeee

5 comments:

  1. hohoh..
    ini lukisan yg dipanggil 3D tu yer.
    mmg menarik..

    ReplyDelete
  2. kagum tgk lukisan2 tu.. real je.. hihi

    ReplyDelete
  3. tak pernah pon ke sana..sodih sodih..hehe :)

    ReplyDelete
  4. prnh tgk dlm safiyya...cam best ak..leh wat cam2 aksi...heeee...blogwalking here..singgah r blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ ada handmade jewelry n bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com