too busy

kesibukan melanda jiwa . so, maaflah kalau blog nie tak ber'update' sebab ika memang sibuk sangat . kekangan masa . ouchh ! hahaha

SEPTEMBER


07.09.2013
Program Liga Futsal Belia Orang Asli

08.09.2013 - 13.09.2013
Program Transformasi Minda 
di Felda Residence Trolak, Sungkai, Perak

13.09.2013 - 17.09.2013
Kursus Asas Jabatan
di Pos Yum, Kuala Kangsar, Perak

23.09.2013
Exam Jabatan
di Putrajaya

28.09.2013 - 30.09.2013
nak berholiday kat Melaka . Insyaallah

entry pon kebanyakan ika buat yg scheduled . kalau nak harap ika taip entry tiap-tiap hari memang tak mampu la . mana nak keje lagi . nak taip entry lagi . haishhh . tu belum lagi kawen . dah kawen nanti, entah blog nie ada lagi ke tak . ehhh

Insyaallah, balik dari kursus nanti, ika akan luangkan masa untuk balas jejak korang pulak . ika minta maaf sangat kalau korang rasa ika tak pernah masuk blog korang sedangkan korang selalu masuk dan komen blog ika nie . sorry sangat :'(


4 comments:

  1. Kalah PM la kekonon nya ni? Org lain pun busy juga tapi kesihatan mohon dijaga rapi..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com