the girls

last week . sebelum balik Ipoh . sempat jumpa Kak Ayue . heee . ika beli ticket on the spot . pukul 11 lebih gerak dari umah mak cik kat Hang Tuah pegi KL Sentral utk beli tiket ets balik Ipoh . sekali tiket sebelah pagi dan petang dah SOLD OUT ! seronoknyaaaaaa . so, nak tak nak kena amik tiket malam iaitu pukul 9 malam . ye, 9 MALAM . diulangi, 9 MALAM .

so, apa ika nak buat dari pukul 12 tengahari sampai 9 malam ? nak patah balik p umah mak cik dah malas sebab nak kena usung beg lagi . adehh . then, ika ajak kawan ika keluar . kitorang pegi tengok movie . Tanda Putera . oh ya, ika dah review pon . ngeeee . then , kawan ika balik lepas dah habis movie sebab dia kena keje esok nya . lagi pulak masa tu tengah hujan .

ika ada lagi dalam 4 jam untuk menunggu train ika . omoooo . boring sangat tau ! nak buat apa la kat KL Sentral tu . then, my beloved kakak sayang nie siap post kt fb tanya adik dia kat mana . apa lagi adik dia pon mulalah buat ayat touching dengan harapan kakak dia akan datang teman kat KL Sentral . hahahahaha ! 


sweet kan kitorang ? hahahahaha . setelah rundingan dibuat, berjaya jugak pujuk Kak Ayue datang KL Sentral temankan ika . hip hip hooreyyyy . seronok habaq hang ada orang nak teman . heee


Kak Ayue sampai je, kitorang pegi makan kat Kenny Rogers Roasters . my feveret ! lapaq sangat masa tu . dah la tengah hujan . lagilah rasa nak makan tu membuak-buak . makan je kat kenny tu, makan sikit dah kenyang . acting je lebih . hahaha ! thanks Kak Ayue keding sbb sudi habiskan makanan ika . ehhhh .

habis je makan kat situ, masih ada 1 jam lagi . masa berlalu agak lambat tapi takpe la sebab dah ade orang teman . weeee . takde la rasa boring sangat . kitorang pon apa lagi, mulalah nak camwhore sana sini . biasalah . isi masa lapang . peduli hape orang dok tengok pon ! hahaha . camne orang tak nak tengok, dok camwhore tengah-tengah alam kat KL Sentral tu . hahahahaahahaha !



camtulah bila kitorang jumpa . mulalah dengan perangai masing-masing . dengan Kak Ayue je ika tak malu . dengan orang lain, ika sangat pemaluuuuu . ehhh . btol lah :D

btw, thanks sangat Kak Ayue sebab sanggup meredah hujan untuk teman ika . kakak memang sweet sangat . hehehe . tunggu lah blog terbaru kitorang yang akan dipublish tak lama lagi . and do support us :)


4 comments:

  1. Amboih.....
    Kemain ade selit sekalai rundingan damai tu....
    Hahahahahaha.......
    No problem dik.....
    Jumpe lagi nanti.... =D

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya...mkn kenny xajak ~~
    mari join http://www.opzzpinky.my/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html

    ReplyDelete
  3. pandai memujuk rupanya ika ni. heheh..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com