Majlis Aidilfitri JAKOA Negeri Perak dan Kedah

minggu lepas jabatan ika adakan majlis aidilfitri . macam tahun lepas la . so, tahun nie majlis jamuan hari raya nie diadakan di daerah Batang Padang pulak . semua berkumpul kat sana . heeee .

so, sebelah pagi kitorang kena buat persiapan untuk pertandingan gerai daerah yang tercantik . masing-masing sibuk dok touch up gerai ikut unit masing-masing . best wooo :)

unit ekonomi . unit ika :)

unit kewangan :)


unit pembangunan :)



unit pentadbiran :)



kehadiran boss ^^

gerai unit kesihatan :)

gerai unit minda :)

jom la tengok gerai unit ekonomi . unit ika . hahaha . walaupun gerai unit ika tak semeriah gerai unit lain . biasalah bila dah semua nye lelaki . yang bunga nya ika sorang je kat unit tu . heeee . gerai unit ika sediakan makanan chapati yang gebu habaq hang ! mabeles ! :)



itu je gambar gerai unit ika . hahaha ! yang selebihnya korang tengok la sendiri . malas nak menaip sebenarnya . lalalalaa


our Ketua Pengarah :)

jamuan hari tu, tak makan sangat pon . sempat rembat buah je kat gerai unit pembangunan sebab takde selera nak makan . seriously :'( walaupun hari tu kan kemain mewah dengan makanan tapi dont know why kenapa sangat takde selera . tapi sempat lah jugak 3 ketul aiskrim . wkwkwkw :3


lantaklah budak tu tengok perangai tak senonoh ika . hahaha ! sedap pulak aiskrim hari tu sampai 3 ketul p telan . errrr .


dan pemenang gerai paling cun ialah gerai unit kewangan yang sememangnya cun . seriously cun . heeee . pape pon jamuan raya hari tu best sebab bila dah habis program, hujan turun dengan lebat sekali . weeee . dan ika sempat main hujan sampai lencun walaupun lepas tu nak naik train balik Kuala Lumpur . hahahaaha !

3 comments:

  1. Tgk la sape yg hias gerai kewangan tu..hehehe...nasib baik gambar I tak nampak muke...hahaha...gemokssss...

    ReplyDelete
  2. Tgk la sape yg hias gerai kewangan tu..hehehe...nasib baik gambar I tak nampak muke...hahaha...gemokssss...

    ReplyDelete
  3. best dapat gi jamuan macam nie ika..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com