Bayan Lepas, Pulau Pinang | Part 5

hari kedua . kali nie program pada sebelah malam pulak . malam kedua pon masyarakat orang asli ada ceramah motivasi oleh Dr Nizam . dia pun ada blog . heeee . korang boleh la ke blog dia . baca apa yang patut kat sana :)



time nie ika pon join sekali dengar ceramah . seriously ika suka cara penyampaian ceramah nie sebab dia banyak tunjuk video yang boleh memotivasikan diri kita sendiri .

even video tu ika dah penah tengok, tapi still rasa nak menangis bagai tu memang ada sebab video tu video sedih ! video pasal pengorbanan ibu ayah kita . video mengenai kegigihan seseorang dalam meneruskan hidup walaupun diorang tak cukup sifat .




semoga masyarakat orang asli dapat banyak input berguna daripada ceramah yang disampaikan oleg Dr Nizam tu . Insyaallah :)


bersambung . . .

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com