Bayan Lepas, Pulau Pinang | Part 3

balik dari Muzium Jeruk Pak Ali, pada sebelah petangnya pulak kitorang bertolak ke Padang Kota Lama . bawak masyarakat orang asli untuk bersiar-siar kat sana memandangkan diorang pon first time sampai Pulau Pinang .


disebabkan ika pon first time datang Pulau Pinang, dia punya keterujaan tu lain macam . hahaha . rasa semua tempat nak pegi . tapi sbb pegi untuk keje, so, kena ikut lah diorang pegi mana-mana . hehehehe



dan semestinya yang paling ika suka, PANTAI ! jap, tu pantai ke ? ke hape ? hahahaha . seriously pemandangan kat situ sangat cantik ! sangat sangat sangat cantik :)







nak datang lagi sini . plishhh . plishhh . hahaha . Insyaallah ada masa dan bajet, nak pegi Pulau Pinang lagi . honeymoon mungkin ? hahahaha . 


bersambung . . .

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com