TH Hotel, Pulau Pinang

entry kali nie nak pomot sikit hotel yang ika menginap baru-baru nie masa kat Penang . disebabkan pergi sana untuk program bersama masyarakat orang asli, so memang semua dah diuruskan oleh urusetia kami .

so, kat sana ika menginap di TH Hotel, Bayan Lepas, Pulau Pinang . first time p sana, terus sesat . hahaha ! tapi kira ok lah sebab sesat beramai-ramai . ewahhhh



meh la ika review sikit bilik yang ika dok sepanjang ika kat sana .







apa yang ika boleh bagitahu korang, seriously bilik kat sana best ! selesa sangat . dan yang paling best ialah luas ! siap boleh golek-golek lagi kat tengah tu . hahahaha! dan makanan pon sangat sedap ! Alhamdulillah :)



15 comments:

  1. ..nmpk cm blh tahan..kalau p penang blh stay cni.. :)

    ReplyDelete
  2. amboi..
    siap boleh golek2 kt tengah..
    bilik nmpk simple jer..
    dh yang paling pnting nampk bersih..
    bangunan putih berseri.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alaaaaa.. klau tau, dh boleh hangout . heee

      Delete
    2. Tuela..kalau tau awl blh bw g jejln...

      Delete
    3. haaaa.. kan ? takpe la . lain kali pulak ye :)

      Delete
  4. bila outstation , mmg keselesaan lah yg di cari ...

    ReplyDelete
  5. tak pernah dgr pon name hotel nih..huhu..hotel baru ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm not sure jugak luqman . sbb ika pon first time p sana . hehehe

      Delete
  6. tang mn hotel ni , awat xpernah nmpk pon... bru kot....

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com