Lunch di Pak Hailam Kopitiam, Silibin

entry kali nie pasal jalan-jalan cari makan . yeayy ! dah lama tak update entry jalan-jalan cari makan nie . so, kali nie ika p makan kat Pak Hailam Kopitiam, Silibin, Ipoh, Perak . oh ya ! nie first time ika makan kat situ . itupon Kak Haida yang bawak . heeeee


apa yang special kat sini, korang hanya perlu tulis makanan dan minuman yang korang nak tu kat kertas yang dah disediakan pon . then, korang tekan button CALL cam kat bawah nie . huhuhu . nanti ada la pelayan yang akan datang amik kertas tu . huhuhu


antara makanan yang telah pon kitorang 'ngap' hari tu . hahaha !




ika makan nasi goreng ye hari tu . haaaa . dalam gambar kat atas nie . disebabkan terlampau lapar, makanya nasi adalah pilihan terbaik ! hehehe . Alhamdulillah, nasib baik la nasi tu sedap baq hang . huhuhu



overall, makanan kat sana sedap la jugak . harga pon berpatutan dan yang penting HALAL :)




11 comments:

  1. Ya... yang penting, HALAL. :)

    Nanti bolehlah cuba makan kat Pak Hailam ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kak . hehehe .
      HALAL perlu diutamakan :)

      Delete
  2. tang puasa nih , jumpa lak entry psl makan ... ujian puasa tuh ... heheheee

    ReplyDelete
  3. kalau pegi ipoh boleh singgah ni. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa.. singgah tu, ajak ika sekali . hahaha

      Delete
  4. wah wah wah , nak pi trylah, sedap ke ? huhu
    btw awak duk silibin ek ? :O

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com