jalan-jalan @ Wangsa Walk

hari kedua di Kuala Lumpur . haruslah berjalan-jalan . hahaha . walaupun bulan puasa . takpe la penat sikit kan . nanti dah berbuka, makan la sepuas hati dan perasaan . ehhh .

so, kali nie ika ke Wangsa Walk pulak dengan blogger Kak Ayue . jalan-jalan kat sana sementara ika tunggu nak beriftar dengan blogger Nana pulak . sebenarnya housemate ika ade beli baju yang Nana jual . so, ika tolong amik la sambil boleh beriftar sama-sama dengan Nana :)

then, sementara tunggu Nana, ika dengan Kak Ayue jalan-jalan dalam Wangsa Walk tu . cari novel . cari baju untuk anak saudara ika . hehehehe . thanks ye Kak Ayue, layan je lah karenah budak nie cari novel . hahahaha !


habis satu Popular p cari novel nie . hahahaha ! lepas tu kitorang ke F.O.S Kids & Teens untuk cari baju anak saudara ika pulak . 



see ! Kak Ayue yang jadi model sambilan . kahkahkah ! terima kasih manyak-manyak tau kak . last-last tak beli pon baju tu . heeee . part yang paling best bila jumpa Upin Ipin . hahahaha . apa lagi kami yang memang kanak-kanak nie pon join sekali lah amik gambar . lalalalala




then, masing-masing bawak diri . ehhh . ika p jumpa Nana dan Kak Ayue keluar dengan boipren dia . hehehe . nanti ika sambung pulak citer iftar ika dengan blogger Nana . btw, thanks Kak Ayue sayang sebab temankan ika ye . jasamu ku kenang . lebiu lah kak :P


5 comments:

  1. wah..jenjalan dengan geng blogger..seronoknya

    ReplyDelete
  2. wah,best nye dapat jalanII.. seronok tengok! hehehee

    ReplyDelete
  3. Rasa macam cikgu sekolah lak jasamu dikenang tu...
    Hahahhahahaha.... =P
    Nasiblah sayang, kalau tak dah tinggal dah ngan Upin Ipin tu...
    Ehhhh??? =P

    ReplyDelete
  4. Hikayat Cinta SI Pematah Hati :) dah baca. hee :D

    ReplyDelete
  5. anak buah kata , tingginya upin ipin ... heheheee

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com