jalan-jalan @ Putrajaya

hari ketiga di Kuala Lumpur dan jugak hari terakhir di sana . so, tengahari tu ika gerak ke Putrajaya pulak . akan menghabiskan hari terakhir di Kuala Lumpur bersama si gendut di Putrajaya . so, dari KL Sentral ika naik ERL untuk ke Putrajaya . dah pandai naik ERL nie hasil tunjuk ajar si gendut . ika xtahu pon ada train yg boleh p Putrajaya sebenarnya . dan nie kali kedua ika naik ERL :)


then, dalam setengah jam camtu ika sampai ke Putrajaya . si gendut amik . pastu p tengok wayang memandangkan kitorang tak tahu nak p jalan-jalan kat mana disebabkan dua-dua tak tahu jalan kat Putrajaya tu . walaupun gendut dok sana tapi dia tu dok guna gps semata-mata . bila dah gps takde ? haaaaa . pandai-pandailah cari jalan ye . hahahahaa !

so, kitorang p tengok The Wolverine kat Alamanda . nanti la ika review movie tu walaupun ika tidoq masa tgk movie tu . hahahaha ! tapi tak kesah la . penat la tau dak . ke hulu ke hilir . berjalan je keje . lepas tu, si gendut bawak p Masjid Putra . first time ika sampai ke Masjid Putra .



gambar kat bawah nie hasil titik peluh si gendut tu . dia cakap orang seni nie lain cara amik gambarnya . padahal sama je ika tengok . hahaha . siap upload kt fb . tak ramai pon orang like gambar dia amik . kahkahkah !





balik dari Masjid Putra, kitorang cari kedai makan untuk berbuka . dan macam sebelum nie, kitorang berbuka di kedai makan yang sama . sebab situ je pon yang si gendut ingat jalan . hahaha .


next entry tentang buka puasa dengan si gendut ! :)







1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com