Iftar SMK Agama Tok Bachok

entry iftar bulan puasa yang lepas . baru nak update . hahaha ! tapi tak kesah lah . yang penting update . heeee . so, 2 hari sebelum raya, ika ada join iftar dengan budak-budak sekolah menengah ika dulu . mula-mula tak nak join sebab kurang sihat time tu . then, bila difikirkan balik, bila lagi kan nak jumpa kalau bukan time tu ? so, gagahkan juga lah p ke iftar tu .

malam tu kitorang berbuka puasa di Restoren Four Seasons, Jalan Sri Cemerlang, Kota Bharu, Kelantan . nasib baik la time tu ika dah ada kat Kelantan . hehehehe . disebabkan malas nak taip entry panjang-panjang, so tengok gambar je lah ye . hahahaha !



the girls . the boys ?



dan yang paling istimewa . . .


gambar kat atas nie adalah gambar kawan baik ika sepanjang ika bersekolah di SMK Agama Tok Bachok . ika dah lama sangat-sangat tak jumpa diorang . seriously . bila jumpa malam tu, rasanya hanya Allah sahaja yang tahu betapa gembiranya . Alhamdulillah :)

Amni :)

Naqiah :)

Ain :)

Ainul :)

Zati :)

bila dah jumpa ramai-ramai camnie, barulah semua tahu yang ada yang bakal doktor, cikgu, peguam, engineer dan banyak lagi lah kan . happy sangat malam tu . terima kasih Ya Allah :)

Insyaallah ada masa nnt, kita akan jumpa lagi .



2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com