Iftar KOA Sungai Genting

masih lagi cerita time bulan puasa hari tu . bulan puasa yang lepas ika banyak join iftar di kampung orang asli . so, ada la jugak kampung yang ika tak pernah masuk sebelum nie, dapatlah jugak ika merasa masuk kampung tu . last iftar di kampung orang asli yang ika join adalah di Kampung Orang Asli Sungai Genting .

iftar kali nie dia lain sikit sebab kitorang siap buat demo masakan ! hahaha . saje je sebenarnya . ika pon try la buat sebab tak penah buat kuih nie . penah tengok tapi tak penah try buat . so, apa lagi kan ? alang-alang dah ade depan mata, haruslah mencuba :)





haaaa ! ada gaya tak ? hahaha . apa-apa pun best sebab dapat pengalaman baru . kat atas tu la kuih yang ika buat . ika goreng je . yang buat adunan tu mak cik kat sebelah tu . mak cik tu dah macam cikgu memasak ika pulak . hehehe

Alhamdulillah . majlis pon berjalan lancar . balik dengan kekenyangan sekali tapi sedih sebab tak sempat nak merasa makan hasil kuih yang ika goreng tu . keluar je lepas berbuka, tengok dah licin . wuwuwuwu . takde rezeki :'(




2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com