Iftar di Nando's

sambungan dari cari barang raya kat Kuala Lumpur . heeee . so, lepas tu kitorang ke Berjaya Times Square . cuci mata jap kat sana sambil nak cari beg baru sbb kan dah putus :'( kat Berjaya Times Square nie pon boleh tahan ramai orang . biasalah kan . dekat-dekat nak raya nie . erm .


then, kitorang decide untuk terus berbuka kat situ . dalam pukul 6.30 petang camtu, kitorang terpaksa stop dari cuci mata sbb nak kena cari tempat untuk berbuka nanti . kebanyakan tempat dah di'reserved' . Alhamdulillah, kitorang berjaya dapatkan tempat di Nando's . first time makan kat Nando's . lalalala



  

makan sekadar nak alas perut . lagipon ika nak kena hantar kawan ika ke KL Sentral pulak sbb dia nak kena balik Tapah malam tu jugak . so, makan je lah kan . heeee . btw, not bad makanan dia . ika paling suka salad tu . sedap !

lepas berbuka, kitorang terus menuju ke LRT Hang Tuah, then ke KL Sentral . solat dan tunggu tren kawan ika untuk balik Tapah pukul 10 malam . dari tengahari sampai ke malam ika keluar jalan-jalan . hahahaha . seriously ika nie sebenarnya penakut kalau nak jalan sorang-sorang tapi bila sampai Kuala Lumpur, ika jadi berani ! hahahaha . p sana sini sorang diri . kadang-kadang cuak jugak la . Kuala Lumpur tu macam-macam boleh jadi .

disebabkan dah lewat, ika naik teksi je balik rumah mak cik kat Hang Tuah . cepat dan senang sikit . takyah ika nak kena tukar tren bagai . penat sangat dah masa tu . heeee . hari yang menyeronokkan dengan kawan ika, Laila :)


p/s : otw balik Kuantan ^^

5 comments:

  1. Balik kuantan?
    Kita ketemu di kuantan yerp:-)

    ReplyDelete
  2. jalan shopping ke??heheheh...besh dapat berbuka ngan member...heheheh...

    ReplyDelete
  3. mlm2 naik teksi kat kl ? saya pun x berani ...

    ReplyDelete
  4. Alllaaaaaa! Sedapnya nandosss! nak jugak! hmm. Tak dapat lagi jumpa Ika! :(

    ReplyDelete
  5. Hehehe..happynya dia...
    Btw, finaz dah tak pergi NANDOS...
    my mom tak suka...huhu..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com