Iftar di Coffee Village Cafe

lepas balik dari Masjid Putra, kitorang ke kedai makan untuk berbuka puasa . so, kitorang p berbuka di Coffee Village Cafe . ika dah penah makan kat sini dulu masa first time datang Putrajaya . so, nie second time lah :)



sebenarnya bukan sate semata-mata kitorang makan . banyak lagi . tapi ika amik gambar sate je . sbb sate menterujakan . hahaha . makanan lain tidak begitu menterujakan berbanding sate walaupun makan 3 ketul je . ehhh


boleh dikatakan makanan kat sini memang sedap . seriously memang sedap . lagipon kat kedai makan nie siap boleh tengok ikan lagik kat kolam sebelah tu . tapi memandangkan kitorang datang lambat, so tak dapatlah seat yang dekat dengan kolam ikan tu . never mind lah . lain kali pulak :)





5 comments:

  1. Awalnyer rasmi satay..
    Hehe..
    Pg raya ler br feel mkan satay.

    ReplyDelete
  2. wahhh, mcm best je. nk try gak nnt :D hee

    ReplyDelete
  3. tetiba hati bertanya ' kat ner lak tpt nih ' . dah selalu gak pi putrajaya tapi blm jumpa gi tpt nih ...

    ReplyDelete
  4. Who's that..hmmmm ptut xhello smp putrajaya erkkkk

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com