Iftar di Binjai@KL

kali nie entry berkenaan iftar ika dengan blogger Nana . kitorang berbuka di Binjai@KL . kedai nie dalam Wangsa Walk ye . Binjai tu nama tempat di Kelantan kalau ika tak salah . lagi pulak makanan diorang pon banyak yang makanan orang Kelantan .

lepas dah puas cari kedai makan sebab mostly semuanyan fully booked, finally kitorang jumpa kedai makan Binjai@KL nie . so, why not kan kita try je lah makan sbb kedai lain dah full . lagi pulak masa tu dah pukul 7 malam .



berbuka hari tu ika makan Nasi Binjai ! hahaha . ika tak pernah makan nasi binjai nie . tu yang eksaited nak makan . saje lah kan nak tahu rasa dia camne . btw, memang sedap ! heeee . nasib baik la sedap kan . berbaloi lah pusing satu Wangsa Walk tu . hahahaha


Nana pulak makan nasi ape ye hari tu ? ika lupa . hahahaha . dan part air pulak, Nana minum jus tembikai dan ika pilih untuk minum jus tembikai laici . feveret ika yang terbaru . hahaha . dah mula ketagih dengan tembikai laici . haiyaaaa .

pape pon makanan diorang memang best ! :)



1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com