hello Penang !

baru dapat update tentang Pulau Pinang . heeee . baru-baru nie ika terlibat dengan program untuk masyarakat orang asli . so, program tu diadakan di Bayan Lepas, Pulau Pinang . ika sangat eksaited sebab first time ika sampai ke Pulau Pinang . first time ! :)


tahap keterujaan yang melampau . hahaha ! nasib la p sana dengan abang-abang ofis nie . diorang tahu ika first time p Pulau Pinang . so, bila dah ada kat jambatan Pulau Pinang tu, diorang perlahankanlah kete tu . bagi can ika amik gambar . hahaha . budak baru nak kenal Pulau Pinang camtu lah . lalalala


then, bila sampai Pulau Pinang, abang-abang ofis nie bawak ika p makan cendol dan jugak laksa Penang . sedapppppp baq hang . tambah pulak yang laksa tu . seriously sangat lah sedap . bab cendol nie ika kurang sikit . tp cendol tu pon sedap . hahahaha

nanti lah ika update entry program ika kat penang tu nanti ye :)



12 comments:

  1. Best kan pergi penang? Elie last pergi Penang tahun 2011 kalau tak silap. itupun sebab kursus. Rindu pulak nak naik feri! hihi.

    Selamat hari raya Ika! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sgt elie ! rasa nk pegi lagik . hehehehe

      Delete
  2. mai penang xgtau..sy dok byn lpas tau..

    ReplyDelete
  3. lama nye x pi penang..penang mmg best !

    ReplyDelete
  4. penang terbaik tp kos sara hidup tinggi sikit =)

    ReplyDelete
  5. laksa Penang memang terangkat. sedap kan. hehe. saya pun suka ke Penang lagi2 kat batu feringgi. boleh mandi manda. air laut pun cantik, bersih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ! sangat suka . best . makanan best . laut cantik .

      Delete
  6. makanan kat penang heaven kan? hikhik..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com