hadiah dari DUT

sekarang makin ramai yg dok bercerita pasal si gendut tu . kitorang kawan semata-mata . tak lebih daripada tu . seriously . kawan baik . hanya itu . 

untuk birthday ika bulan 7 yang lepas, gendut bagi hadiah dekat ika . sebenarnya kitorang p carik hadiah nie sama-sama kat Alamanda, Putrajaya . so, bila dia tanya nak hadiah ape, ika cakap la nak jam tangan sbb jam ika dah kena stamp pad bagai time buat keje . cari punye cari kat situ, tak dapat . 

then, gendut suruh pilih hadiah lain . jam tangan tu dia akan cari online . dia siap tanye, novel tak nak ? hahahaha ! tak terfikir pon ika masa tu nak hadiah novel . ape lagi kan ? serbuuuu MPH ! 

masuk je MPH tu terus p cari novel yang ika cari kat Popular Wangsa Walk hari tu tp tak jumpa . so, sambung cari kat MPH Alamanda pulak . memang jumpa novel yang ika nak tu tapi ika terjumpa pulak buku yang ika nak sangat-sangat-sangat-sangat ! hahahaha

last ika decide utk amik buku yang ika nak sangat-sangat-sangat-sangat tu . hehehehe . disebabkan ika dah ade buku tu yang no 1, tu yang teruja nak baca sambungan dia pulak .


yes ! akhirnya dapat jugak buku nie setelah sekian lama mencari . lalalala . thanks la gendut sbb faham ika nie suka baca buku . serious mmg tak terfikir pon untuk cakap hadiah novel . hahahaha . terima kasih banyak-banyak sebab belikan ika hadiah yang sangat ika suka nie . sangat-sangat suka tau !


Boey . memang best ! :)


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com