Chocolate by LuvLy Pinky Choco Wrapper | PROMOTE

kalau korang perasan, ika selalu promote satu blogshop nie . hehehe . LuvLy Pinky Choco Wrapper . kenape ye ? sbb ika selalu beli coklat dengan owner dia . hahahaha ! sbb lagi owner dia satu ofis dengan ika . sbb lagi senang la ika takyah nak bayar online bagai . kan ? 

so, kali nie ika order satu lagi coklat untuk bagi hadiah kat sorang blogger nie sempena birthday dia bulan Julai yang lepas . 




coklat nie ika hadiahkan pada Kak Lala . comelkan ? so, kalau korang nak hadiahkan coklat pada yang tersayang atau tak tersayang ke, boleh la p skodeng LuvLy Pinky Choco Wrapper . macam-macam pilihan korang boleh pilih :)



6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com