cari barang raya @ KL

disebabkan ika cuti Nuzul Al Quran, so kawan ika ajak temankan dia p cari barang kat Jalan TAR . so, ika pon temankanlah memandangkan memang takde program apa-apa hari jumaat tu . just dok kat rumah mak cik kat Hang Tuah tu je . pagi-pagi dah siap nak p jumpa kawan ika tu kat KL Sentral sbb dia naik train dari Tapah . heeee


so, destinasi pertama ika dgn kawan adalah Jalan TAR ! kitorang pegi time tu dah lepas zohor . beratur nak beli token naik LRT kat KL Sentral tu mak aihhh panjangnya . hukhuk . sabar je lah .

kat Jalan TAR tu berjaya la jugak ika belikan anak saudara ika kasut . untuk ika ? takde yang berkenan di hati . lagi pulak semua dah siap untuk raya nanti . nak berjalan kat jalan TAR tu boleh tahan la sesaknya walaupun hujan . still ramai sangat orang .




next destination ? kitorang ke Berjaya Times Square . kat sana ika cari handbag baru memandangkan handbag yang ika selalu pakai tu tiba-tiba je putus tali . geram betol . sayang sangat kat handbag tu . dah la besar . semua benda boleh masuk . hahahaha . nak cari yang camtu, mana nak dapat dah :'(

kitorang ade kat Berjaya Times Square tu sampai berbuka kat sana terus . nanti ika update entry berbuka tu pulak lepas nie .

12 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com