1 Syawal 1434H

baru berkesempatan untuk update tentang raya ika . hahahaha ! tak lambat kan ? still dalam mood raya *kot . tahun nie agak meriah la berbanding tahun lepas yang mana tahun lepas adik beradik ika tak semua balik kampung and ada yang kena keje time raya tu . so, tahun nie merasa la jugak cam raya .

tema raya tahun nie ialah MERAH . dan kitorang adik beradik perempuan nie awal-awal lagi dah cari kain yang sama . sedondon la katakan . seingat ika kitorang tak pernah ada baju yang sama kecuali time kahwin kak long ika dulu . time raya tak pernah . biasanya kitorang akan pilih warna saje . then, pakat cari ikut warna tema . so, tahun nie lain sikit :)


dalam gambar kat atas nie adik beradik ika yang perempuan dgn husband masing-masing la kecuali ika dan adik . hahaha ! adik ika Insyaallah tahun depan . adik beradik ika yang lelaki pulak harap maaf la nak amik gambar . ingat diorang suka ke ? hahahaha .


dan, kami berempat . yang depan ika tu Kak Long . tudung merah tu Kak Ngah . sebelah ika tu for sure la adik ika . heeee . dan kat bawah nie pulak gambar Kak Long ika dengan husband dia .



kat atas nie gambar family Kak Ngah . dan kat bawah nie pulak gambar 2 orang anak Kak Ngah ika . Amani Husna dan jugak Aiman Harith . Amani yang super active ! hahahaha . dan Aiman yang sensitif . ehhhh . Amani tu siap p nyanyi lagu raya lagi . pasaipa la budak nie active sangat hoi . macam budak laki pon ade si Amani nie . pening den -_-

Nur Amani Husna :)

Muhammad Aiman Harith :)

btw, Selamat Hari Raya dari ikapukpuk & bakal suami :)



6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com