1 Syawal 1434H

baru berkesempatan untuk update tentang raya ika . hahahaha ! tak lambat kan ? still dalam mood raya *kot . tahun nie agak meriah la berbanding tahun lepas yang mana tahun lepas adik beradik ika tak semua balik kampung and ada yang kena keje time raya tu . so, tahun nie merasa la jugak cam raya .

tema raya tahun nie ialah MERAH . dan kitorang adik beradik perempuan nie awal-awal lagi dah cari kain yang sama . sedondon la katakan . seingat ika kitorang tak pernah ada baju yang sama kecuali time kahwin kak long ika dulu . time raya tak pernah . biasanya kitorang akan pilih warna saje . then, pakat cari ikut warna tema . so, tahun nie lain sikit :)


dalam gambar kat atas nie adik beradik ika yang perempuan dgn husband masing-masing la kecuali ika dan adik . hahaha ! adik ika Insyaallah tahun depan . adik beradik ika yang lelaki pulak harap maaf la nak amik gambar . ingat diorang suka ke ? hahahaha .


dan, kami berempat . yang depan ika tu Kak Long . tudung merah tu Kak Ngah . sebelah ika tu for sure la adik ika . heeee . dan kat bawah nie pulak gambar Kak Long ika dengan husband dia .



kat atas nie gambar family Kak Ngah . dan kat bawah nie pulak gambar 2 orang anak Kak Ngah ika . Amani Husna dan jugak Aiman Harith . Amani yang super active ! hahahaha . dan Aiman yang sensitif . ehhhh . Amani tu siap p nyanyi lagu raya lagi . pasaipa la budak nie active sangat hoi . macam budak laki pon ade si Amani nie . pening den -_-

Nur Amani Husna :)

Muhammad Aiman Harith :)

btw, Selamat Hari Raya dari ikapukpuk & bakal suami :)



6 comments:

  1. salam hari raya...besar famili ye....nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)


    Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete
    Replies
    1. family yg sgt besar :)
      boleh je nak exchange bloglist ^^

      Delete
  2. Tema merah dengan bunga2....nice.

    ReplyDelete
  3. comel baju raye same camni..
    hikhik

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com