terima kasih !

nak dedicate entry nie untuk semua yang tak lupa birthday ika . yang sudi wish untuk birthday ika . yang sudi bagi hadiah . yang sudi call tengah-tengah malam untuk ucap birthday . dan tak lupa untuk yang buat-buat lupa . hahahaha


so, a big thanks to mereka semua :)


blogger, Kak Ayue siap buat video kat Insta . sampai ika terharu sangat . lebiu so much la Kak Ayue . siap buat adikmu ini menangis . hahahaha . nak tengok video Kak Ayue nie, klik kat SINI :)


blogger, Chicna pon ada post pasal birthday ika kat Insta . kebetulan BB yang ika pos untuk Chicna sampai pada tarikh birthday ika . heeee


Sanah helwah mrs rongak yang berubah dengan spek...hahaha

Semoga dengan pertambahan usia kali ini

Ika bakal mencapai impian yang diimpikan
Insya ALLAH bakal mendapat zauj yang baik baik 
Yang beriman dan beragama



Semoga semakin hari semakin menjadi yang lebih baik

Bila letakkan ALLAH di tempat pertama
Semua benda akan jatuh kemas pada tempatnya
Kan kan kan...

blogger, Wan Hazel . heeee . nie best blogger . wan yang suka sangat layan ika nie . hahaha . thanks la wan sebab tunaikan permintaan ika . hehehehe . thanks untuk dodol yang cute tu . thanks untuk ucapan tu jugak . sangat sweet ! hahahaha


You are such a special friend, Who deserves a special day, 
For being who you are and bringing joy in every way. 
You make me smile and laugh, with everything you do, 
So today I get to send a special Birthday wish to you ikapukpuk!!!

bestfriend, Basya . kawan terbaik ika . dah lama tak jumpa dia . sangat rindukan dia . rindu nak potpet dengan dia . hehehe . thanks Basya :)


kawan UiTM, Diana . sudi buat e-card nie . hehehe . comel ! thanks Diana . sweet sangat :)


video dari blogger, Kak Haida . hahahaha ! serius kelakar . nasib baik ika gelak sopan . tak sampai tahap guling-guling lagik :P . nak tengok, boleh klik SINI :)


dari blogger, PPP . heeee . thanks Kak Zaimah sebab sudi jugak wish untuk birthday ika . dan sudi edit gambar bagai nie . sangat ika hargainya kak walaupun ika tak aktif dalam group tu tapi still ada yang ingat :')

dan untuk semua yang bagi ika hadiah . heeeee

hadiah dari blogger, Kak Haida

hadiah dari Kak Gee :)

hadiah dari ofismate, Kak Najibah :)

hadiah dari kakak, Kak Mawar :)

hadiah dari housemate, Kak Milah :)

hadiah dari kawan baik, Aien Afifi :)

terima kasih untuk semua yang wish birthday ika kat Facebook, Twitter, WeChat, Whatsapp dan jugak yang sempat mesej ika . hehehe . bangun pagi-pagi, penuh notifications kat fon ika . hahahaha . thanks semua ! 





2 comments:

  1. walaupun murah tp kite buat dengan hati yang ikhlas dan penuh kasih sayang... hahahaa.. kite nk nyanyi malu.. so mintak tolong ginger yang nyanyikan.. ok la kan... hehehe...selamat ari tu Ika

    ReplyDelete
  2. happy birthday awk.. time umur muda macam awk ni, memang excited celebrate birthday. tapi mula dah usia makin mningkat macam saya ni, dah tak kesah sangat dah pasal birthday. tambah pulak bila ade anak

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com