Suka Rasa | PROMOTE

nak promote satu lagik online page . kali nie bab makan pulak . ika dah 2 kali tempah dengan diorang nie . so, ika nak kongsikan pulak dengan korang especially yang tinggal di Kota Bharu, Kelantan .

kali nie ika promote Suka Rasa . Suka Rasa nie buat kek . macam-macam jenis kek ada . korang just inform je korang nak kek yang macam mana . Insyaallah owner dia akan buat . 


ika dah 2 kali tempah kek dengan Suka Rasa nie . kek utk birthday ika tahun lepas dan tahun nie . sangat berpuas hati . rasa sedap ! :)



so, kalau korang rasa nak tempah jugak untuk apa-apa event, just inform Kak Sue . tapi kena inform awal-awal . biasalah fully booking tu kan . hahahaha


dan owner dia, Kak Sue nie tersangatlah friendly ! heeee . oh ya, kalau korang nak tengok hasil Kak Sue yang lain-lain, korang boleh tengok kat fb Kak Sue . semua cantik ! :)


8 comments:

  1. cantiknyaaaa kek.. kalau ena dapat kek macam ni, memang tak makan la kot... sayang.. hahaha apapun, nak terjah lah

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan # 21
    cantik deco2 kek tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..deco yg kak sue buat semua cantik2 :)

      Delete
  3. cantiknya kek dia...rasa mesti sedapkan ika...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com