Seminar Technology Update "Mobile Technology"

minggu lepas ika ada join seminar yang dianjurkan oleh jabatan ika . seminar tu bertempat di Mini Teater Muzium Orang Asli, Gombak . kitorang bertolak dari Ipoh pada pukul 6.00 pagi memandangkan seminar tu start pukul 9.00 pagi . so, sampai sana je, terus berseminarlah kami . hehehe .

seminar pada hari tu bertajuk "Mobile Technology" . seriously ika cakap yang seminar tu tersangatlah best ! dengan team penceramah yang super duper best . dengan aktiviti yang diorang buat untuk kami . dengan goodies bag yang diorang bagi . perghh ! terbaik lah . heeee .

penceramah, Encik Norazlan :)

ice breaking yang best sebab kena tiup belon, then kena mintak tanda tangan dan no fon orang sekeliling kita . hahaha . syok !




kitorang dibahagikan kepada 10 kumpulan . setiap kumpulan akan terlibat dengan game yang diadakan di mana kami kena bergerak dari stesen ke stesen yang mana di setiap stesen tu ada soalan yang perlu dijawab . soalan tu berkaitan dengan jabatan kami dan jugak mobile technology . stesen terakhir, kitorang diminta untuk cipta pantun dan buat rakaman video untuk pantun tu . hahahaha !





nak tengok video kitorang ? boleh Like page En.Norazlan Bin Nordin . then, pandai-pandai korang la godek-godek kat page tu . hahaha . credit pics kat atas nie kat page En.Norazlan :)




itu sahaja untuk laporan kali nie . ehh . 




3 comments:

  1. Alhamdulillah... terima kasih Ika atas credit yg diberi..semoga ilmu yg diperoleh dimanfaatkan sepenuhnya ye..:)
    En lan

    ReplyDelete
  2. best nyer kalau ada xtvt camnie..... LDK memang best...buat pulak yg pecah otak.....he3

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com