Segmen Blogwaking Singgah Sahur

nak merajinkan diri hari nie untuk join Segmen Blogwalking Singgah Sahur kat blog Hasrul Hassan :)


just letakkan banner kat bawah nie di sidebar korang .


simple saje . kalau korang nak join, klik SINI . tarikh last 15 Julai 2013 . 




31 comments:

  1. Good info.

    Kekal aktif sepanjang Ramadhan dengan set makanan tambahan Shaklee pada harga istimewa.

    Jemput singgah di A Moment Like This untuk info lanjut.

    Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  2. Salam n sorry atikah, dah terlepas singgah waktu sahur..tengahari baru ada peluang..nway selamat berpuasa k

    ReplyDelete
  3. salam dik..

    waktu sahur sudah lama berlalu..kini baru berpeluang 'jalan-jalan'..

    cantik blog awak dik.. sangat colourful. anyway, selamat berkenalan dan selamat berpuasa..

    http://www.syuhada1981.com/

    ReplyDelete
  4. aassalam..
    singgah sahur #3 salam ukhuwah ohBlogger Malaysia - PCL www.nazlee.com

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...sy singgah dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-singgah-sahur.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    Singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia - http://www.diarymama.com

    ReplyDelete
  7. As-Salam. Singgah sahur dari OhBlogger hasrulhassan.com, terima kasih kerana sudi memeriahkan segmen ini, salam ukhwah ohblogger Malaysia ... semoga puasa kita semua diterima dan diberkati...

    ReplyDelete
  8. Ehem ehem ehem...
    Salam Ramadhan adik sayang... !!!!!
    Akak singgah sahur kat sini.. =D
    http://ayuejean.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah. Singgah sahur ohblogger Malaysia.

    ReplyDelete
  10. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah

    ReplyDelete
  11. singgah sahur ...
    salah ukhwah ohblogger malaysia
    http://harumankasehvee.blogspot.com/
    Selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  12. Hai Assalamualaikum, singgah sahur salam ukhwah..- http://cinta25hb.blogspot.com ∩__∩

    ReplyDelete
  13. singgap jap cari idea..salam ramadan

    ReplyDelete
  14. "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia
    Dah tengah hari baru nak singgah..hehe

    ReplyDelete
  15. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - MOMOY blogirl

    follow sini dan selamat berpuasa dear

    ReplyDelete
  16. Assalamulaikum

    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Ceritaku Di Mana-Mana Saja - www.khairilmazri.com

    ReplyDelete
  17. Assalam...

    Singgah sahur salam ukhwah ohblogger
    #salam Ramadhan

    ReplyDelete
  18. Salam Ukhwah, Salam Ramadhan dari Hootoh Blog Tudia™
    Ziarah Blogwalking Singgah Sahur, Maaf krn agak agak lewat. But better late than never. Selamat bersahur untuk hari ini dan seterusnya. Semoga Amalan Puasa kali ini terbaik untuk kita semua. In Sya Allah
    Referral: Hootoh Blog Tudia™Ezan Imsakiye Vakitleri - Sahur Blogwalking

    ReplyDelete
  19. dpt jugak singgah rumah jiran nie..
    dtg dari epidos yg sama - episod 5 :)
    slamat berpuasa dan slamat bjoging :p

    ReplyDelete
  20. Salam ukhuwah. Singgah di sini dari segmen yang sama. Selamat berpuasa. http://ain-darisepasangmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. datang singgah balas smbil follow :D

    ReplyDelete
  22. singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

    ReplyDelete
  23. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  24. #1906

    kunjung bls n follow dr segmen:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/07/ohblogger-segmen-blogwalking-singgah.html

    ## Salam 17 RAmadhan

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum..

    Singgah malam Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. As salam..singgah disini..

    Maaf lewat balas kunjungan

    #1909

    ReplyDelete
  27. as-salam atikah, pcl singgah lg nk buat checking dan blogwalking..ada letak banner HH tak? .. yes ada..n ada harapan dapat hadiah tu..gud luck. ~ www.nazlee.com

    ReplyDelete
  28. Blogwalking segmen sama...Gud Luck...Selamat Hari Raya...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/07/blogwalking-singgah-sahur.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com