Personalised Yasin by Box Creative | PROMOTE

hari nie ika nak promote antara online shop yang ika dapatkan perkhidmatan diorang untuk birthday celebration ika baru-baru nie . so, untuk entry kali nie, ika nak promote one of them, Box Creative .

mungkin ramai yang dah tahu pasal Box Creative nie . kalau korang kenal Hazwan Hairy, makanya mesti korang tahu jugak pasal Box Creative nie . heeee .

dengan Box Creative nie, ika order Personalised Yasin . memandangkan tak ramai yang nak amik order bila kuantiti nya tak banyak, so, nasib baiklah Box Creative nie sudi jugak buatkan Personalised Yasin nie . ika order 30 Personalised Yasin .



design untuk personalised yasin nie daripada kawan ika . ika mintak tolong dia designkan untuk ika . hahaha . free of charge . oh ! kejamnya . lalalala



so, hasilnya cam kat atas nie . sangat cantik ! serius ika berpuas hati dengan hasil daripada Box Creative nie . thanks ye Hairy . 

korang boleh klik SINI untuk ke page Box Creative ^^ . kat Box Creative nie banyak lagi perkhidmatan yang korang boleh dapat dengan harga yang berpatutan :)





2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com