Minart Creative Solution | PROMOTE

kali nie ika nak promote satu lagi page kat fb . disebabkan ownernya sendiri yang mintak tolong ika promotekan, so, ika berbesar hati untuk tolong dia . lagi pulak dia baru nak berkecimpung . *kot . hahahaha . sebenarnya owner dia ialah senior ika time ika study kat UiTM Machang, Kelantan . sekarang dia dah habis degree . then, buat satu service base on apa yang dia belajar . cool kan ? :)




ika akan ceritakan serba sedikit tentang page nie untuk memudahkan dan bagi korang faham la diorang nie sebenarnya buat ape and service ape :)


Location : Tb-8, Blok F8,
Taman Melati Kawasan 8,
53100 Setapak,
Kuala Lumpur.

Email : minartcreative@gmail.com


Minart Creative Solution menyediakan perkhidmatan yang mana kebanyakan dalam Multimedia la . sebab owner dia belajar multimedia . heeeee . so, antara service yang diorang sediakan ialah :


  • Website Design/System
  • Flash Design
  • Graphic Design (Business Card/Banner/Leaflet & etc)
  • Photography/Videography
dan sekarang, sempena Hari Raya yang bakal tiba, diorang ada buat promosi untuk tempahan kad raya CUSTOM MADE ! so, kalau korang berminat untuk tempah, korang boleh  direct contact kat diorang nie ye :)


bukan setakat kad raya yang korang boleh tempah, banyak lagi kan ? sampul duit raya, kalendar dan jugak paper bag pon korang boleh tempah . kalau bukan untuk raya, tempah untuk apa-apa event masa hadapan nanti pon boleh . Insyaallah, diorang akan sediakan service yang terbaik untuk korang :)



6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com